Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu grado faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı mümkün.

Özellikle duyar ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve yangın kapısı cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın üstı saf yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna kızılınması kolaylaşır ve elan bir araba dokunca vermesi önlenir.

Külüstür bünyelarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (mektep, düzenışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları mazbut olarak örgülmalıdır. Bapnın mazbut çkızılışmasını getirmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Report this wiki page